Ko met de vlo!

In de categorie schaamteloze zelfpromotie deel ik graag een blij bericht met je: ik heb een kinderboek uitgegeven! Het heet Ko met de vlo en is een filosofisch doordenksprookje voor kinderen én grote mensen. De woorden zijn van mij, en de prachtige tekeningen zijn van Hannah Botma.

Hannah en ik, vlak voor de presentatie van ons boek

Je hadden het misschien al wel gezien, hier op de boekenpagina of op Facebook: eind maart is Ko met de vlo verschenen. Op de feestelijke boekpresentatie hebben Hannah en ik het eerste exemplaar overhandigd aan mijn lieve vriend Manfred Bik en zijn zoon Max.

Meer weten?

Als je meer wilt weten over het boek, kijk dan op kometdevlo.nl. Daar vind je alle informatie over het verhaal, de ontstaansgeschiedenis, en waar je het kunt bestellen.

Op naar kometdevlo.nl

Tip! Je kunt Ko met de vlo gewoon bij je eigen boekhandel bestellen. Maar als je het boek koopt via de boekwebsite, krijg je er een speciale “making of” boekenlegger bij.

Veel leesplezier!

Wat vind jij?